Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

vineri, 1 ianuarie 2010

La multi ani 2010-anul marturisirii credintei ortodoxe!


Acum, cand abia am intrat in Noul An, constat ca pentru mine cel putin, anul 2009 a fost un an exceptional, cu impliniri pe masura viselor, cu suparari pe masura neputintelor si a metehnelor, cu incercari pe masura nevoii de smerenie... Un an ca o treapta, pentru a invata lectia iubirii de Dumnezeu si - neasteptat pentru mine, - lectia iubirii aproapelui ( teoretic stiam ceva, practic...)
Daca anul trecut a fost inchinat Sf.Vasile cel Mare, a carui praznic este astazi , anul acesta, 2010 - a transmis Patriarhul Daniel - este inchinat Crezului Ortodox (al marturisirii credintei ortodoxe) si Autocefaliei BOR.
Sunt convinsa ca fiecare crestin ortodox isi marturiseste credinta in modul in care poate si crede ca este bine.
Anul Nou sa ne ajute pe toti sa ne marturisim credinta ortodoxa dupa puterea fiecaruia si daca Dumnezeu ne-o cere, uneori chiar si cu sacrificii mari.

Fie ca Noul An 2010 sa ne aduca " dragostea, bucuria, pacea, indelunga-rabdare, bunatatea, facearea de bine, credinta, blandetea, infranarea, curatia; impotriva unora ca acestea nu este lege." ( Ep Galateni, 5)

La multi si fericiti ani tuturor!