Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Adevarul despre vaccinuri.

Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea

Oamenii trebuie sa stie ca au dreptul sa refuze vaccinul
1. Trebuie sa stiti ca Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii va dau dreptul sa refuzati in scris orice vaccin. Va trebui sa fiti informati despre riscurile vaccinarii. Dar nu puteti fi obligati. Virusul gripei porcine 1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat in laborator 2 nu se aseamana cu nici un alt virus precedent 3 pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat in mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 si H5N1 (tulpina gripei aviare) 4 contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua tulpini de gripa umana si o singura tulpina de gripa aviara
2. Cat de grava este gripa porcina? 1) simptomele de gripa porcina (“noua”) sunt cel mult moderate 2) gripa porcina este cu mult mai blanda decat s-a asteptat (cf. „The Times”) 3 boala nu se manifesta mai drastic decat o raceala severa, deci rolul vaccinarii este pus sub semnul intrebarii 4 in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, se inregistreaza o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scazuta decat in cazurile de imbolnaviri cu o gripa obisnuita tip A deci nu este justificata vaccinarea in masa a populatiei, cu atat mai putin in Romania unde s-au inregistrat doar 322 de cazuri!
3. Un vaccin periculos! provoaca cancer si alte boli grave: 1) mutatii genetice si oncogeneza prin injectarea de material genetic strain direct in sange (cf. studiilor recente) celulele umane utilizate curent in productia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu) si celule animale (embrion de pui, etc.) vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
4 sindromul Guillain-Barré (GBS), boala autoimuna ce cauzeaza paralizia bratelor si a picioarelor, iar in cazuri rare, a intregului corp in 1976 s-au inregistrat cateva cazuri de gripa porcina (comuna, data de virusul natural si nu cel sintetic actual) in randurile soldatilor de la Fort Dix, New Jersey si numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decat din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinari in masa a 40 milioane persoane impotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despagubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel putin 25 de oameni au murit si 500 au paralizat. 3 nu este recomandata vaccinarea celor care sufera de boli are plamanilor (agraveaza astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slabite, femeilor insarcinate si copiilor sub cinci ani
5 Deoarece contine: 4 adjuvanti toxici cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decat mercurul insusi. O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Intoxicatia cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeaza alergii si soc anafilactic
6 5 adjuvanti noi pentru vaccinul gripei porcine sunt folositi, cu acordul OMS-ului, cei mai multi adjuvanti noi incluzand MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04. Adjuvantul MF59 este de natura uleioasa si contine Tween80, Span85002 si squalena. Studiile efectuate pe soareci au aratat ca adjuvantii uleiosi induc probleme motorii si paralizie. Adjuvantul ASO3 contine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului razboiului din golf) care provoaca si boli autoimune. Adjuvantii Sqalena si Tween80 provoaca infertilitate la animale. Nu acceptam sa fim cobaii vaccinului AH1N1 in Romania!
7 Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! O.M.S.-ul incearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica (DSP), care a inceput sa incalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a incalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Intrebari fara raspuns: • De ce sunt copiii cei care trebuie sa primeasca cei dintai un vaccin experimental? • Ce raspuns va da statul pentru cazurile in care copiii si femeile insarcinate vor fi lezate? • De ce in SUA si in Comunitatea Europeana (deci si in Romania) se acorda imunitate totala in fata legii, impotriva oricaror plangeri in instanta care ar putea rezulta in urma vaccinarii?
• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitatilor din sistemul de sanatate si oricui care se ocupa de administrarea vaccinurilor experimentale ca in timpul unei stari de urgenta sa fie protejati legal in cazul in care populatia sufera leziuni in urma vaccinarii? • De ce se impune vaccinarea obligatorie cand riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinarii sunt enorme? • Cum poate fi impusa vaccinarea obligatorie cand etica medicala si legile tarii prevad pentru orice tratament medical, consimtamantul informat al pacientului? • De ce nu exista nicio organizatie care sa controleze continutul vaccinurilor la firmele producatoare?
“Gripa porcina”. Ce nu ni se spune? 1 Se proclama pandemie, se mobilizeaza guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcina cu 145 de victime mai putin decat cele provocate in fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindeca fara nicio terapie. 2 Decesele (in principal ale copiilor) in Africa si Asia sunt doar din cauza malariei 3000 in fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici macar o stire, in timp ce „pandemia” - cu foarte putine victime - monopolizeaza mass-media, pune in miscare organisme si guverne mondiale? 3. Inscenarea de morti suspecte
Vaccinarile sunt periculoase. In 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldatii si alte persoane care fusesera vaccinate impotriva gripei s-au imbolnavit si au murit. Cei care au refuzat vaccinul au ramas sanatosi si, in plus, ii ajutau pe bolnavi si transportau mortii. De asemenea, si din cauza vaccinarii din 1976 impotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit si multi au paralizat din cauza vaccinului si nu din cauza virusului porcin. 4 „Copiii care se vaccineaza impotriva gripei prezinta un pericol de trei ori mai mare sa se imbolnaveasca de gripa”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului National American de Sanatate 5 In Franta, Anglia, America, China, Germania, Romania se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitati pentru cei care insista sa fie stapani pe propriul trup) 6 Pentru infruntarea gripei: igiena si vitamina D care se activeaza prin expunerea la soare .