Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

sâmbătă, 10 octombrie 2009

Stiri...


Hrană pentru pelerini" pe timpul sărbătorilor dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva
Biroul de Asistenţă Socială „Diaconia" al Centrului Eparhial Iaşi va derula, în perioada hramului „Sf. Cuv. Parascheva", Proiectul „Hrană pentru pelerini". Timp de trei zile, voluntari de la două licee din Iaşi vor împărţi pachete şi ceai pentru credincioşii care se vor aşeza la rând pentru a se închina moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva şi ale Sfântului Vasile cel Mare.



Tot mai mulţi protestanţi din SUA trec la Ortodoxie

Americanii tot mai des trec de la protestantism la Ortodoxie, scrie "New Yorg Times". Potrivit datelor prezentate de acest ziar într-un număr din săptămâna trecută, în ultimii 20 de ani în Biserica Ortodoxă de Antiohia a cărei creştini sunt în special emigranţi din Arabia de Est, au trecut "mii de protestanţi a căror strămoşi au venit în America din Nordul Europei".

Sărăcie şi prozelitism


Imediat dupa '89, romanii cu situatii materiale precare au fost atrasi de fel de fel de religii si culte care s-au intrecut in oferte, majoritatea alimentare, pentru a atrage cat mai multi adepti. In schimbul catorva conserve sau a unei perechi de pantofi, romanii saraci renunta la religia in care au fost botezati, trecand la o alta credinta doar pentru a duce un trai cat de cat decent.

Eutanasia în Olanda, avertizări din partea Naţiunilor Unite

În timpul celei de-a 96-a sesiuni, ţinute la Geneva la sfârşitul lunii iulie 2009, Comisia pentru Drepturile Omului a ONU a transmis un semnal de îngrijorare Olandei faţă de „rata ridicată a cazurilor de eutanasie şi suicid asistat”. Membrii Comisiei sunt îngrijoraţi în special de faptul că „legea permite unui medic să autorizeze sfârşitul vieţii unui pacient, fără a recurge la avizul unui judecător”

Avortul în Europa

Institutul pentru Politici ale Familiei a redactat un raport despre avortul în Uniunea Europeană. În 2007, 1 200 000 au fost înregistrate în Europa, ceea ce înseamnă un avort la 25 de secunde. În ultimii 10 ani, 13 milioane de avorturi au fost făcute în Europa.

Rugaciuni...


RUGACIUNE LA ICOANA MANTUITORULUI
Preacuratului Tau chip ne inchinam , Bunule, cerand iertaregresealelor noastre , Hristoase Dumnezeule, ca de buna voie ai primit a Te sui cu trupul pe cruce ca sa scapi din robia vrajmasului pe cei ce i-ai zidit. Pentru aceasta, cu multumita strigam Tie: toate le-ai umplut de bucurie, Mantuitorului nostru , Care ai venit sa mantuiesti lumea. Amin!



RUGACIUNEA LA ICOANA MAICII DOMNULUI

Nascatoare de Dumnezeu , ceea ce esti izvorul milei, invredniceste-ne si pe noi milostivirii tale. Cauta spre robul tau cel pacatos . Arata-ti puterea ta, ca totdeauna. Caci nadajduind intru tine iti strigam, cum oarecand ti-a strigat Gavriil, mai-marele voievod al celor fara de trup: Fecioara bucura-te!



RUGACIUNEA PARINTILOR PENTRU FIII LOR

Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om si ai suflat in fata lui suflare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis:"Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul," iar in Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si , nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Indreapta pasii lor pe caile omeniei, ale dreptatii, ale dragostei de oameni si ale buneicuviinte. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori lor si obstei in mijlocul careia traiesc. Da-le lor comorile ceresti ale virtutii, care nu pier niciodata. Nu cer pentru ei, Doamne, bogatii pamantesti, ci Te rog daruieste-le trup sanatos si iubitor de osteneala, precum si suflet luminat si ravnitor spre tot binele, ca sa ajunga fii buni ai Sfintei noastre Biserici si vrednici cetateni ai tarii, ca de-a pururi sa se binecuvinteze numele Tau. Amin!



RUGACIUNEA SOTILOR UNUL PENTRU ALTUL

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce ne-ai invatat ca totdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta , cauta cu indurare si pazeste pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) si a petrece impreuna pana la moarte. Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, sa-si poata implini datoririle sale dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l (-o) de ispitele pe care n'ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (-o) de ispitele pe care n'ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (-o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa tocmim viata noastra dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin!



RUGACIUNE PENTRU FRATI SI SURORI

Doamne, Tie ma rog, tine pe fratii mei (ori fratele meu) si surorile mele (ori sora mea) daruieste-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel sfant, ca sa umble in cararile Tale si sa faca cele ce sunt dupa voia Ta cea sfanta. Daruieste-ne, Doamne, de acum pana la sfarsitul vietii sa ne iubim si sa ne cinstim unii pe altii. Caci, dupa cuvantul Tau, ce este mai bun si mai frumos decat a fii fratii impreuna? Asa, Doamne, asculta rugaciunea noastra si milostiv fii noua. Ca bun si iubitor de oameni esti si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului, si Sfantului Duh, acum si pururea, si in vecii vecilor. Amin!



RUGACIUNE LA PLECAREA INTR-O CALATORIE

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce esti calea, adevarul si viata si ai calatorit impreuna cu sluga Ta Iosif impreuna si cu cei doi ucenici, care au mers la Emaus, Insuti Stapane, calatoreste si cu mine robul Tau, binecuvantand calatoria mea. Trimite si mie inger pazitor ca lui Tobie, ca sa-mi fie povatuitor si pazitor si sa ma fereasca nevatamat de toata reaua intamplare. Si astfel cu pace, sanatate si buna sporire sa ma intorc intru ale mele si toata viata mea sa proslavesc prea cinstit si de mare cuviinta numele Tau, in veci. Amin.



RUGACIUNE IN CAZ DE BOALA
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste smerita mea rugaciune pentru iertarea pacatelor mele si ca un indurat , cu dreapta Ta ce aatotputernica stinge-mi focul ce m'a cuprins , inceteaza-mi boala si cu milostivirea Ta ridica-ma din patul durerilor , pentru slava numelui Tau. Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor nostre si Tie slava inaltam , acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.



RUGACIUNE LA NECAZURI SI SUPARARI

Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si intristarile chinuitoare ma ingrozesc , dar intru Tine este toata nadejdea mea . u cunosti toat apricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati . La Tine, deci, scap si pe Tine Te rog sa departezi d ela mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ca ma invaluie. Tu esti intarirea, scaparea si izvorul meu, Hristoase, Dumnezeule, si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.



RUGACIUNE DE MULTUMIRE PENTRU BINEFACERILE PRIMITE DE LA DUMNEZEU
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea , Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni, cazand acum catre a ta slava,cu frica si cu cutremur, aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine nevrednicul robul Tau. Te slavesc , Te laud si Te cant ca pe un Domn, Stapin si Facator de bine . Si iarasi cazand inaintea Ta , iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri , ca si de acum inainte sa'mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu. Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Daruieste-mi liniste.Si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele totdeauna multumire sa'Ti aduc si sa graiesc si sa cant vele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

BOICOTĂM PEPSI!


Compania PepsiCo este o susţinătoare ferventă a activiştilor homosexuali



Cunoscuta companie americană, cu o prezenţă vizibilă în numeroase ţări, inclusiv în România, susţine de o bună bucată de vreme acţiunile din SUA al activiştilor homosexuali. Această susţinere are forme multiple:

- sponsorizări către asociaţii de homosexuali: câte 500.000 dolari pentru Human Rights Campaign şi Parents, Families and Friends of Lesbians and Gays.

- campanii pro-homosexualitate în rândul angajaţilor: PepsiCo le cere tuturor angajaţilor să participe la un curs despre diversitatea "orientării sexuale", unde angajaţii sunt învăţaţi să accepte homosexualitatea.

- sponsorizări pentru emisiuni tv: compania a sponsorizat serialul tv Family Guy, serial care promovează agenda social-politică a activiştilor homosexuali şi care, în acelaşi timp, batjocoreşte credinţa creştină. Într-unul dintre episoade, un lector le spune unor homosexuali că "Iisus Hristos urăşte mulţi oameni, dar cel mai mult pe homosexuali".

- susţinere pentru publicaţii pro-homosexualitate

- participare în asociaţii economice ale homosexualilor: PepsiCo este membră a Camerei de Comerţ a Homosexualilor şi Lesbienelor (din SUA), organizaţie care face campanii pentru căsătoriile între homosexuali.

- sponsorizări pentru paradele de homosexuali: compania a sponsorizat numeroase parade de homosexuali în New York, Atlanta, Dallas, Phoenix şi Cleveland, printre alte oraşe din SUA.

Având în vedere toate aceste acţiuni şi altele ale companiei PepsiCo împotriva familiei şi a bunului simţ, Asociaţia Familiilor Americane (AFA) a iniţiat un boicot la adresa produselor acestei companii. În România, PepsiCo produce şi distribuie băuturile răcoritoare Pepsi, Mirinda, SevenUp, Mountain Dew, Prigat, Lipton Ice Tea, apa minerală Roua Munţilor, dar şi chipsurile Lays.

Alianţa Familiilor din România, luând notă de susţinerea pe care compania americană PepsiCo o acordă unor activişti care luptă împotriva familiei, lansează pe această cale un apel la boicotarea acestei companii, îndemnând cetăţenii să nu mai cumpere produsele PepsiCo până când această companie va înceta activităţile imorale menţionate mai sus.

Pagina AFA pentru boicotarea PepsiCo USA: Pe această pagină puteţi viziona câteva dintre sponsorizările făcute de PepsiCo. De asemenea, aici puteţi semna petiţia AFA către conducerea acestei companii.

Sursa:http://www.protejarea-familiei.com/pepsi.html

Dicţionar explicativ Vicleano – Român


Omul in zilele de astazi a ajuns să confunde libertatea cu libertinajul, păcatul cu virtutea, relativizând totul, în concluzie a început să-şi permită orice, fără a se gândi că există şi consecinţe pentru ceea ce face.

Limbajul a devenit extrem de subtil, ascunzând sub masca cuvântului “frumos”, realităţi sumbre, lucruri de neconceput, la scara mare.

Deoarece “zilele sunt rele” şi păcatul este ascuns ca şi cum n-ar exista, iar de Dumnezeu nu se mai vorbeşte, am considerat necesară relizarea Dicţionarului explicativ vicleano-român ca ajutor pentru perceperea realităţii aşa cum este. Noi singuri nu putem percepe realitatea corect căci trăim în “cutia” experienţelor şi păcatelor noastre, şi doar Dumnezeu prin Duhul Său ne poate lumina din exterior realitatea pentru a o percepe aşa cum este într-adevăr.

Asigurare de viaţă (sau de oricare alt tip)
Defapt ar trebui să i se spună despăgubire în bani pentru anumite daune suferite. Termenul de asigurare duce cu gândul imediat la protejare în caz de pericole, creând falsa impresia că te păzeşte de ce ţi se poate întâmpla rău. De accidente, de necazuri şi de toate întâmplările rele mă păzeşte Dumnezeu în fiecare secundă a vieţii, El având grijă să fim atenţi la volan, să fim sănătoşi, să nu păţim nimic. Nu sunt asigurat ci despăgubit în caz că se produce ceva neplăcut. Asigurarea îmi poate da doar bani, nu-mi salvează viaţa sau familia.

A-mi clăti ochii

Este o expresie care acoperă subtil greşeala sau păcatul de a te uita la o femeie, câteodată poftind-o. Pentru că Dumnezeu ne-a lăsat porunca: “oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui.” Iar adulterul este un păcat de moarte.
A trece in nefiinta/ in neant

Omul are chipul lui Dumnezeu şi nu moare niciodată, persoana umană e veşnică aşa cum sunt şi Persoanele dumnezeieşti (Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt). A trece în nefiinţă înseamnă să nu mai exişti deloc, înseamnă că viaţa aceasta de pe pământ e totul, înseamnă că după moarte nu mai e nimic. Dar de ce a înviat Hristos Domnul ? ca să înviem şi noi toţi cu El. Dacă noi credem în Dumnezeu doar pentru viaţa aceasta suntem mai de râs de cât toţi oamenii, aşa cum spune Sfântul Apostol Pavel.

Botezul (folosit in expresii lumesti)
Aici este vorba despre folosirea cuvantului “botez” in afara adevaratului sens, atunci cand spunem ca ne-am botezat cainele, pisica…animalul preferat. Tainta botezului, prin care ni se iarta pacatul stramosesc, are o valoare greu de cuprins in cuvinte, pentru ca sufletul nostru primeste o noua viaţă, viaţa în Dumnezeu alături de Dumnezeu.Pe unii români ii auzim cum spun “vinul acesta este botezat” sau altele asemenea. Toate aceste expresii sunt o ofensa rusinoasa adusa la adresa lui Dumnezeu prin ridiculizarea tainei botezului.

Carieră
E un cuvânt care ascunde cultul personalităţii. De multe ori cariera exclude sau neglijează familia, urmărind doar faimă şi bani. Cariera a ajuns să fie mai de dorit decât familia, deşi bucuriile familiei sunt mii de ori mai mari decât satisfacţiile trecătoare ale serviciului.



Condoleanţe
Iată un îndemn păgân, total străin realităţii şi adevărului dumnezeiesc. Noi românii de când suntem, din moşi strămoşi n-am zis niciodată “Condoleanţe!” ci mereu am zis “Dumnezeu să-l ierte” pentru că fiecare urare e personală, nu e vorbă aruncată în vânt. Când mă duc la cineva care e trist că i-a murit cineva drag şi zic “Dumnezeu să-l ierte” mă rog împreună cu el pentru mântuirea celui adormit, îi dau nădejde şi speranţă că toţi ne vom vedea în Împărăţia Cerurilor bucuroşi alături de Dumnezeu, şi că moartea trupească nu este totul, şi ar trebuie mai degrabă să ne rugăm pentru cel ce pleacă dintre noi decât să ne întristăm peste măsură.

Dragoste cu iubita

Dragoste este atunci când o faci cu soţul, sau soţia (a ta nu a altuia), iar cu prietena sau iubita este desfrâu, sex…şi nu dragoste. Dragostea în afara căsătoriei implică egoism şi iresponsabilitate, evitând şi nebăgând în seamă ce ne spune Dumnezeu.


Experienţa sexuală

A ajuns curvia să fie ridicată la rang de virtute, la aşa nebunie a ajuns omul. A fi virgin a ajuns o ruşine şi a avea experienţă personală este un imperativ. A ajuns binele să fie numit rău şi răul bine. Sfârşitul e aproape.

Expropriere
Este un termen academic inventat de mai-marii statului care defapt înseamnă furt contra unei aşa zise donaţii.

Fă ce spune popa, nu ce face popa

In acest mod il judec pe preot. Stim noi oare daca este mai pacatos decat noi? Sfantul Apostol Pavel ne-a atentionat asa: “Cine eşti tu, ca să judeci pe sluga altuia? Pentru stăpânul său stă sau cade. Dar va sta, căci Domnul are putere ca să-l facă să stea.” (Rom. 14:4). Sa nu judecam ca sa nu fim judecati, ci mai degraba sa ne rugam pentru cel cazut.

Întrerupere de sarcina
Expresia ascunde viclean şi finuţ unul dintre cele mai mari păcate ale lumii. Avort, crima, uciderea propriului copil, asta este de fapt, nu întrerupere că doar nu este vorba de întrerupt lumina apăsând întrerupătorul.

Iti tin pumnii
Dacă cineva are un examen sau are o problemă mai importantă de rezolvat şi se teme că-i va fi greu, prietenul îi urează:

“îţi ţin pumnii” în sensul că e alături de el şi că-l sprijină. Dacă cel care are nevoie de ajutor nu e lângă mine, cum pot eu să-l ajut ţinând pumnii strânşi ? Eu n-am nici o putere… nu pot face nimic să-l ajut dacă nu sunt lângă el. Dar Dumnezeu e mereu lângă el, ştie mereu ce face şi de ce are nevoie. Noi românii creştini de 2000 de ani n-am zis niciodată “Îţi ţin pumnii” ci mereu am zis “Doamne ajută” sau ne-am rugat pentru cel care are nevoie. Legătura mea cu cel în nevoie este mereu Domnul Hristos.



Iert, dar nu uit
Nu exista iertare conditionata, ori ierţi şi ai şters tot ori nu ai iertat cu adevărat şi încă păstrezi răutatea faţă de celălalt în suflet.

Mama natură

Una dinte expresiile cele mai des întâlnite şi una dinte cele mai grave. În loc să spunem că aşa ne-a făcut Dumnezeu, că Dumnezeu a creat toate, spunem că aşa ne-a făcut mama natură, că natura aşa le-a lăsăt pe toate. Am ajuns să-l excludem uşor uşor pe Dumnezeu din toate aspectele vieţii.



Noroc
Mulţi oameni îşi urează noroc când se salută sau când se despart. “Voi stiti cine a fost noroc ? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete….Voi nu vedeti ce zice Isaia ? ” Vai de cei ce fac masa dracilor si aduc jertfa lui Noroc “. Si voi, crestinilor, scrieti noroc pe pomelnic. Vai de mine ! Mare nebunie, mare ratacire ! N-ai pe Dumnezeu ? Pui pe dracul Noroc ?” (Pr. Cleopa)Mai multe detalii in acest articol: Norocul

Orientare sexuală
Dumnezeu nu a dat opţiuni sexuale, ci a făcut omul bărbat - femeie. Când omul a început să confunde creaţia cu Creatorul atunci l-a lăsat Dumnezeu la nebunia lui, să confunde chiar şi lucrul cel mai clar.

Planning familial
De când şi până când ne planificam când să facem copii? La asemenea curaj numai omul a ajuns, ca în loc să-L roage pe Dumnezeu să-i dea copii, îşi planifică relaţiile intime crezând că el guvernează tot. Bărbatul pune sămânţa sa în pământul fertil al femeieii, dar Dumnezeu este Cel care face să crească, El este Cel care dă viaţă.

Sex alternativ
Ce interesant sună…ca şi cum generaţiile de până acum erau înapoiate şi noi am descoperit elixirul vieţii. Este perversiune sexuală, preacurvie defapt şi de drept. Iar preacurvarii nepocăiţi merg în adâncul iadului pentru nesaţul lor şi pentru pofta lor bolnavă.

Sex appeal
Această atitudine este promovată de multe reviste pentru tineri şi este pusă alături de virtuţi cum ar fi gingăşia, charisma si zâmbetul curat. Nimic mai perfid. Mandrie, iubire de sine, infatuare, şi o doză de desfrânare este defapt sexappeal-ul. Cum să-ţi doreşti să te privească băieţii (fetele) salivând după imaginea ta mai ceva decât nişte animale în călduri?

Shopping
Patima cumpăraturilor făra minte. Omul nu mai cumpară pentru că are nevoie ci pentru că-i place să cumpere şi-atât, ajungând să exagereze în aşa măsură încât sunt unii care n-au nici o cană cu apă sau o pătură să se-nvelească iar alţii au mult, mult preamult, destul să le ajungă 10 vieţi.

Viciu
Cuvantul „păcat” este demodat dar ce păcat ca viciul este chiar păcat.
Sursa: ortodoxiatinerilor

IPS Bartolomeu Anania-Portretul lui Iuda


Iubitii mei fii sufletesti,

Din nefericire, Iuda nu e doar personajul unui anume moment istoric, ci si un personaj al istoriei de dupa el, multiplicat peste tot, la scara planetara, in ipostaza sarutarii care acopera tradarea.

Printre noi, cei ce beneficiem de civilizatie, de cultura, de progres stiintific, de libertate, de bunurile pamantului si de harurile cerului, printre noi se instaureaza, incetul cu incetul, un duh perfid care rastoarna valorile si perverteste limbajul. Anormalul devine normal, viciul devine virtute, minciuna devine adevar, furtul inteligent devine profesie onorabila, sodomia se cheama orientare comportamentala, cuvinte nobile precum prietenie, prieten, prietena se degradeaza in conotatii dubioase, pervertirea tineretului se intituleaza program de sanatate antiSIDA, destramarea familiei se numeste planificare familiala, crimele ingineriei genetice se fac in numele vindecarilor miraculoase, prostitutia se legitimeaza prin libertatea femeii de a face ce vrea cu propriul ei trup, proxenetismul se reclama de meditatia transcendentala, saracirea spiritului devine globalizare, invadarea unei tari se cheama razboi preventiv, terorismul isi reclama valente divine, infeudarea economica se numeste credit bancar, pomana politica devine act de caritate. Si multe altele.

Iuda se plimba nestingherit prin societate, prin istoria omenirii, dar si prin crestinatate. Isprava lui cea mai mare este aceea ca, dintr’o singura Biserica, a facut mai multe. Din mai multe a facut o puzderie. Si continua s’o faca, prin ceea ce ii este propriu: lacomie, invidie, orgoliu. Se adapteaza usor, si-a rafinat metodele. Lucreaza la lumina noptii si comunica prin unde hertiene. E un iscusit importator de religie, oferind-o concurential pe piata bunurilor de consum. Altfel, e un ecumenist convins. Cand nu lucreaza pe furis, te invita la dialog fratesc. Daca-l refuzi sau daca te aperi, te pomenesti intolerant, conservator, fundamentalist, retrograd.

Cunoaste bine Biblia, are studii universitare, vorbeste cateva limbi straine. El stie ca Iscarioteanul era unul din cei doisprezece care au ascultat si memorat invatatura lui Iisus. Daca ar fi avut curatie si talent, putea sa scrie o Evanghelie tot atat de bogata ca a lui Matei.

A scris-o postum, in cheia sarutarii perverse. Iuda e un excelent teolog, asa cum este si patronul sau din Qarantania, care Ii oferea lui Iisus citate din Scriptura.

Iuda e tot atat de zelos printre ai sai, de vreme ce instinctul dezbinarii il mobilizeaza peste tot, oriunde s’ar afla. Partenerul trebuie mai intai sedus, dominat si numai dupa aceea nimicit. Iuda isi abordeaza semenul cu gratia cobrei care, intalnind o vipera in jungla, o invita la un dans aerian, fascinant, ametitor, pe durata caruia isi calculeaza cu precizie secunda muscaturii mortale. Iuda e un maestru al crimei perfecte.

sursa: http://proortodoxia.wordpress.com