Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

vineri, 15 aprilie 2011

Imi imaginez cum va arata camera bebitei!


Am inteles ca asa cum este in burtica, la fel va fi bebelusul si dupa ce se naste. Micuta mea Anastasia se agita tot timpul in burtica mea, incepand cu ore foarte matinale, adica 5,30 - 6 dimineata. De cele mai multe ori, o simt cum face tumbe si ma trezesc, dar nu ma deranjeaza agitatia ei matinala si adorm la loc. Chiar acum cand scriu articolul, o simt cum se misca, pun mana pe burtica si ma cuprinde o bucurie de nedescris, mi-o imaginez cum o s-o iau in brate si o s-o imbrac in hainute frumoase si o s-o tin mult la piept...
Poate ca e o prostie din partea mea ca ma gandesc si mai departe: ca o sa arate ca taticul ei, cu niste ochi mari, rotunzi si curiosi, de un verde intens, cu obrajii dolofani si cu parul carlionatat. Si o sa fie genul de copil nazdravan si curios, care o sa se agite toata ziua, dar in acelasi timp copilul "lipicios" si adorabil, pe care o sa-l iubeasca toata lumea. Am auzit ca exista o superstitie de a nu-i rosti numele pana se naste, dar chiar nu cred in ea, tot timpul cand ii vorbesc sau povestesc despre ea ii spun " micuta mea Anastasia ", "uite, in burtica o am pe Anastasia ", "Anastasia a miscat toata ziua...".
Deja a inceput sa ma preocupe camera ei si ma gandesc mult cum sa i-o amenajez ca sa fie cat mai colorata si mai frumoasa. Am fost sambata aceasta prin magazine sa ma uit la produsele si accesoriile pentru copii, dar n-am cumparat deocamdata nimic, pentru ca in privinta asta chiar am o superstitie.
Fara sa exagerez imi dau seama ca este cea mai frumoasa perioada din viata mea, cert este ca o femeie insarcinat este privita cu mai multa duiosie si rasfatata de toata lumea, asadar profitati, fetelor!