Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

vineri, 6 ianuarie 2012

Primul dintisor....

Mi-a ieșit primul dinte. Nu a fost așa cumplit cum mă așteptam. Azi noapte nu am dormit nici eu,nici mama și mi se pare că nici tata.

Fără febră, fără urlete, fără tăvaleli.Am suportat bărbătește. A fost nice and clean.Doar că nu am putut să dorm și m-am foit mult.

Asta e, de unul am scăpat.

Simt că îmbătrânesc deja…îmi ies dinții…..

Astazi mi iese cred ca cel de langa ...am niste dureri de nici la biserica nu am putut sa stau...Am niște dureri cumpliteie A ieșit fără durere, dar crește doar cu țipete. Cu țipetele mele!Și cred că acum iese și dintele de lângă el. Nu e de glumit cu dinții, m-am convins imediat.
Acum nu știu cum să descriu durerea. Îmi vine așa o furie, îmi vine să mănânc fiare și cărămizi, să mă tăvălesc…După ce îmi trece furia asta, pentru că nu pot nici să mănânc fiare sau cărămizi, doar mă tavălesc. Și după ce trece și asta, vreau la mama in brațe. Pun o față de om nefericita, îmi dau și lacrimile chiar. Ea mă ia în brațe și plââââng până mă satur. Am văzut de câteva ori că și ei îi vine să plângă de mila mea. E crunt! Mai ales că eu sunt tare de obicei și plâng extrem de rar. Dar de data asta, durerea e groaznică.

Mi-a luat tata un gel de dat pe gingii. L-am halit cu tot cu degetul mamei când a vrut să mi-l bage în gură!A doua tură am stat să îmi dea cu el. M-am liniștit și am adormit. A fost bine. Dar eu mă gândeam că mai util ar fi să îmi dea tubul să îl rod, m-ar calma mai repede.


La noapte sigur nu o să dorm.Să vă gândiți la mine, poate doare mai puțin dacă primesc energie pozitivă, că am auzit că circulă diferite fluxuri din astea…Eu vreau pozitivă. Multă. Și repede.