Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

joi, 17 februarie 2011

Prognoza meteo pentru primavara 2011


Daca nu ati aflat deja, va prezint prognoza meteo pentru primavara 2011:
Cerul va fi acoperit cu Slava lui Dumnezeu. Vor cădea ploi cu haruri peste voi; pe tot parcursul anului vântul va sufla puternic toate îngrijorările. Pe alocuri se vor semnala descărcări de încercare a credinţei, dar Soarele Dumnezeiesc va birui. Temperatura răbdării şi a bunătăţii va fi crescută la maxim, iar pacea şi speranţa vor domni în casa voastră.


Sper ca prognoza asta sa tina atat pentru anul acesta cat si pentru anii care vor veni…. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa trecem peste toate necazurile si incercarile, sa avem puterea sa vedem ce e cu adevarat important in viata noastra, sa apreciem ceea ce avem, sa ajutam cat mai mult, sa iubim cat mai mult!


Va doresc sa aveti o primavara fara planuri si sa-L lasati pe Domnul sa planuiasca pentru voi, drum spre mantuire… Spor la fapte bune!

Miracolul de a vedea o viata noua,creata de Dumnezeu....



Imagini obţinute cu ajutorul ultrasonografiei 4D prezintă copii nenăscuţi de la 8 la 34 de săptămâni. În aceste 16 stadii ale dezvoltării copilul se rostogoleste ,rade,se intinde ,isi suge degetul se stramba si se pregateste sa i-a prima decizie din viata lui :''Cand ies de aici ?Poate e ceva frumos pe cealalta parte..''