Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

luni, 6 iunie 2011

saptamana 37 de sarcina


Iata-ne si in saptamana 37 , mult asteptata , si totusi ...cu atat de multe ganduri si emotii incat imi vine sa mai dau putin timpul inapoi ... macar putin asa ... o sapt-doua....
Bebe e maricel , are 3000gr si aporximativ 35 cm . Ei , sa mai vedem acum ? Nastem tot natural? Pentru ca medicul spune ca parerea lui ar fi ca eu pot sa nasc normal , chiar daca am oasele bazinului inguste. Acum am 63 kg, pe care le simt binisor. In 2 saptamani bebe-ul va cobori , deocamdata e in urcare , si data maxima posibila e 1 iulie.

Si totusi , e greu sa ma gandesc si sa ma hotarasc cum va fi la nastere , si asta deoarece si medicul e destul de vag in ceea ce mi-a spus ... Adica, as putea normal , dar pana nu vedem cum sta treaba cu colul nu e sigur 100 % . Ma gandesc ca e mai usor cu cezariana , din punct de vedere al durerii , dar pe de alta parte sunt alte dureri dupa ... si uite tot asa ma gandesc mereu mereu cum sa fac ... O alta varianta -cea mai viabila- e nasterea normala cu epidurala . Si cred ca voi opta pt ea, de ce nu daca se poate? Acum poate multa lume va zice ca fug de durere , ca ar trebui sa suport etc etc , insa nu inteleg de ce sa te chinui cand poti sa eviti ?

Cu astfel de ganduri , cu inima purice de teama si cu nopti nedormite asteptam clipa .....