Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

duminică, 22 mai 2011

Avem 35 de saptamani si multe ganduri si temeri...


Am citit pe internet ca de acum incepe greul dar si ca ,daca copilul s-ar naste acum ar avea mari sanse de supravietuire. Eu vreau totusi sa mai astepti ca sa ne asiguram amandoua ca vei fi bine, pentru ca asta e tot ce conteaza pentru mine acum.Tot pe net am citit ca e bine sa te nasti dupa 39 de saptamani sau la 39 ,ca sa nu ai probleme , dar oricum eu sper ca atunci cand te hotarasti ca vrei sa ne vezi sa fie bine,caci am oarece temeri .Acum important e ca amandoua suntem bine,chiar daca trebuie sa stau la pat pana la final,toata lumea se mira cat de frumoasa sunt, imi spun ca stralucesc si vad si eu ca sarcina imi prieste..spun ca am o burtica frumoasa si asta ma face tare mandra. O sa-mi fie dor de aceasta perioada dar stiu ca ce e mai frumos abia de acum urmeaza. Nu mai am stare ,azi ma uitam dupa un curs...ma plictisesc si as vrea sa fac ceva creativ..stiu ca nu am talent si ca nu o sa am nici timp dar visez....imi lipsesc plimbarile, mersul la biserica ,dar o sa recuperez dupa ce vei veni.
Te iubesc si orice ar fi vreau sa stii asta..esti visul meu implinit, cel mai frumos lucru din viata mea, te-am asteptat inca de cand eram doar o copila...si iubeam toti bebelusii pe care ii vedeam, te-am asteptat cand credeam ca printul va veni si ma va lua de sotie...si cand nu mai credeam mi te-a daruit Dumnezeu in cel mai frumos mod posibil .. .