Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

joi, 14 aprilie 2011

Saptamana 30 de sarcina...vesti bune ....


Saptamana trecuta amn fost la medic ,totul este in regula ,in momemtul in care scriu despre micuta Anastasia ,caci asa te va chema ,ascult un acatist minunat si tu micuto salti in pantece la auzul lui ,este vorba de un pasaj din acatistul Sf Luca ,daca ai fi fost baiat ai fi purtat numele Sf Luca dar Dumnezeu a vrut sa fii fetita .
Saptamana trecuta ti-am auzit inimioara cum bate (ca un tropait de cal,140 batai pe min) cel mai frumos sunet din lume.Sunt atat de fericita ca esti activa ,ca esti bine incat nimic altceva nu mai conteaza.
In rest afara ploua intr-una desi ar trebui sa fie primavara,ideea e ca saptamanile trec ...si trec din ce in ce mai repede ..in plus acasa timpul trece uimitor de repede si nu apuc sa fac mare lucru ...cu exceptia faptului ca mai pun cate un lucru la punct pe zi ... caci nu am voie sa fac efort deloc ..
Saptamana asta am inceput sa ma documentez cu privire la bagajul pt maternitate ...incep emotiile ...De Pasti nu cred ca vom pleca caci nu am voie sa stau mult in masina si oricum mie imi este teama sa plec la drum si sincer nu vreau sa nasc prin alte parti sau cine stie si mai rau .....nu vreau sa risc ..pentru binele nostru. In plus mie imi place sa orgnizez lucrurile cat de bine pot si sa incerc sa nu mai spun ,, of ce proasta am fost...,,desi oricat de bine as organiza ceva tot cu expresia asta inchei...

Cam atat bebita mea ...pentru ca am inceput sa o cam dau in diverse ..dar asta e ..intr-o zi vei citi si vei vedea cu atunci cand stateai linistita in burtica se intamplau lucruri in jurul nostru.. ..