Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

miercuri, 14 octombrie 2009

Stiri...


A fost adusă spre închinare icoana miruitoare a Maicii Domnului „Umilenie"
Conform binecuvântării ÎPS Mitropolit Vladimir, la data de 11 octombrie, ora 19.00, în parohia „Sf. Treime" din comuna Grătieşti a fost adusă spre închinare Icoana Maicii Domnului „Umilenie" din regiunea Breansk, Rusia.
Icoana izvorâtoare de mir se va afla în Moldova spre închinarea credincioşilor până la data de 1 noiembrie. În data de 13 octombrie, ora 16.30, sfinţenia va fi adusă în Catedrala Mitropolitană, care se va afla pe parcursul zilei de 14 octombrie de hramul capitalei. Din data de 15 octombrie icoana va fi expusă spre închinare credincioşilor dreptmăritori la biserica din Grătieşti, ulterior fiind purtată şi în alte zone ale republicii.
sursa:Biroul de presă al Mitropoliei

Pelerinii înveşmântează în rugăciune cetatea Sfintei Parascheva

Pelerinajul pe străzile Iaşului cu moaştele Sfintei Parascheva şi ale Sfântului Ierarh Vasile cel Mare a adunat la un loc, duminică seara, 11 octombrie 2009, în capitala Moldovei, aproximativ 10.000 de credincioşi, informează cotidianul Ziarul Lumina.