Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"
Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

miercuri, 23 februarie 2011

Baietel sau fetita? Dezamagita sau vesela?


Majoritatea viitorilor parinti au preferinte in privinta sexului pe care il va avea viitorul lor copil. De multe ori, insa, dorintele lor nu sunt satisfacute si poate sa apara dezamagirea.Dintotdeauna, unul dintre visele viitorilor parinti a fost acela de a putea alege sexul pe care sa il aiba copilul. Din punct de vedere genetic, sexul este determinat de perechea 23 de cromozomi. La fetite, acesti doi cromozomi sunt identici (XX), iar la baietei sunt diferiti (XY).

Cercetatorii spun ca taticul este cel care influenteaza sexul copilului: daca spermatozoidul care va fecunda ovulul contine cromozomul X, se va naste o fetita, iar daca el contine cromozomul Y, se va naste un baietel.

Dorinte si asteptari

Ieri am facut ecografia morfologica. Am aflat ca esti fetita ,asa ca dorinta mamei mele s-a concretizat.Eu as fi vrut sa fii baiat ,iti alesesem si nume dar Dumnezeu a hotarat sa fii fetita ,si ma conformez ,dau slava ca esti sanatoasa si iti cautam un nume care sa te reprezinte.Am aflat ca inimioara si alte organe vitale sunt in regula ,te miscai permanent; am vazut cum te joci cu mainile si cu picioarele, am vazut ca ai toate degetelele si am inteles ca ai 530 de grame...cam grasunica a spus d-l doctor ...dar e bine ca semeni cu tati si este foarte incantat de asta..In sfarsit te-am putut vedea in intregime. Ai tot echipamentul unui omulet in miniatura.Ai doua manute, din care dadeai intr-una. Te-am prins chiar cand bagai degetelul mare de la mana stanga in gurita. Cu cea dreapta te tot frecai la ochisor, la ureche, la nasuc. Ai doua picioruse, pe care le tineai incrucisate. Gurita se misca neincetat. Inimioare are 4 camarute si bate cu putere, celelalte organe sunt toate normale. Acum trebuie sa -ti alegem numele....tati vrea Maria ,ca spune ca esti un dar al Maicii Domnului ,eu nu-s hotarata ...mai avem pana pe 1 iulie cand te vom strange in brate....Eu ma bucur nespus ca vei veni pe lume …o sa fie mai greu cu zestrea dar daca suntem sanatosi o rezolvam si p-asta.Am vazut dvd-ul cu tine ..inca nu te-ai nascut dar déjà ai un film ...