Bucurie!

"Da-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,Curajul de a schimba ceea ce imi sta in putinta si Intelepciunea de a face diferenta intre ele!"




Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Sfanta Mucenita Ecaterina,Roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

joi, 24 septembrie 2009

Liber la droguri si prostitutie?!?


O comisie prezidentiala propune legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri. "Legalizarea sexului comercial (nu si a intermediarilor de servicii sexuale) ar fi o posibilitate de control a bolilor cu transmitere sexuala. (...) Dezincriminarea consumului de droguri (nu a traficului!) pentru a aduce la „suprafata” consumatorii", se arata in raportul prezentat la Cotroceni de Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice din Romania.
Citeam astazi si nu imi venea a crede ca in Romania ,se propune legalizarea consumului de droguri (usoare?) si respectiv a sexului comercial (prostitutiei)!! Suntem obisnuiti din pacate de-a imita tarile U.E,copiind numai ce este otravitor sufletului .In loc sa lucram la moralitatea noastra ,a copiilor nostri ,important este sa facem bani usor cat mai multi in timp scurt ,iar sufletul ....care suflet?Romania ''imbratisaza ''experimentele nereusite ale unor societati cu oaresicare experienta in domeniul politicilor "libertine".
Parintele Iustin avea dreptate cand spunea intr-un articol ca ''este vremea muceniciei'',trebuie sa ne invatam sa traim ,sa marturisim adevarata ortodoxie caci fara Hristos ''nimic nu putem ''.Nadajduiesc ca politicienii vor retracta si firescul nu va deveni nefiresc caci ne vom pierde cu totul controlul asupra copiilor nostri ,vor alege meserii legiferate .Ma intreb de ce nu se nu se pedepseşte mai drastic prostituţia? De ce nu se încearcă salvarea vieţii acestor fete, care fac acest lucru pentru că n-au reuşit să facă altceva în viaţă şi doar trupul lor le-a mari rămas? De ce să le împingem şi mai tare în prăpastie, în loc să le dăm o mână de ajutor?

Hristos Domnul nu s-a ruşinat de desfrânata care îi săruta picioarele cu buzele ei păcatoase, ci a primit-o cu drag şi i-a ierta păcatele. Mântuitorul nostru n-a condamnat-o nici pe femeia care fusese prinsă în desfrânare şi care fusese adusă în faţa Lui, ci i-a zis:

“Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te-a osândit nici unul? Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Şi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti. Deci iarăşi le-a vorbit Iisus zicând: Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.”